Vandaag de dag spelen social media een grote rol in ons professioneel en privé-leven. Als personal trainer kan ik erover meespreken. Met dit artikel wil ik jullie aantonen hoe media-aandacht de populariteit van een persoon kan boosten. Ik ging eens een kijkje nemen naar het aantal views bij verschillende posts op mijn eigen Facebookpagina.

Ik heb drie categorieën genomen:

  1.      YOR ROY in de media
  2.      YOR ROY workout video’s
  3.      Gedeelde artikels (video’s, recepten, artikels over fitness,…)

Posts over ‘YOR ROY in de media’ hebben gemiddeld 4000 views op Facebook, ‘workout video’s’ gemiddeld 850 views, terwijl‘gedeelde (wetenschappelijke) artikels’ slechts een gemiddelde van 600 views halen. In de onderstaande afbeeldingen is ‘het aantal bereikte personen’ omcirkeld.  

Conclusie: “Kicken we allemaal niet wat teveel op media-aandacht?!”

 

1 Comment