IMG_9191.JPG
IMG_9183.JPG
4K7A9121.jpg
IMG_9191.JPG

Over YOR ROY


"Once you see results, it becomes an addiction."

SCROLL DOWN

Over YOR ROY


"Once you see results, it becomes an addiction."

OVER YOR ROY

Als personal trainer/health coach begeleid ik allerhande personen. Elk met uiteenlopende doelen maar steeds vanuit dezelfde visie. Een gezond lichaam en een gezonde geest, daar werk ik aan.

Als Bachelor lichamelijke opvoeding met als specialisatie fitness onderbouw ik mijn trainingen en zorg ik voor een persoonlijke begeleiding in functie van jouw doelstellingen. 

Daarbovenop tracht me steeds bij the scholen aan de hand van clinics, (internationale) opleidingen, wetenschappelijke studies, enzovoort. Stilstaan is achteruit gaan. Jezelf steeds in vraag stellen, zorgt ervoor dat je je klanten nog beter kan begeleiden. 

VOEDINGSADVIES

Persoonlijke begeleiding gaat verder dan enkel een aantal uren training per week. Voeding is minstens even belangrijk als training. Ik begeleid je met het geven van voedingsadvies en volg je voedingspatroon op via een online dagboek. Op deze manier worden je doelstellingen op een zo efficiënt mogelijke manier bereikt. 


TRAINING

Een persoon moe maken, kan iedereen. Als trainer is het belangrijk om de juiste oefeningen, rustpauzes, combinaties, reeksen en herhalingen te kiezen. In functie van jouw doelstellingen en beschikbare tijd stel ik een trainingsschema op.

Als trainer ben je ook een motivator die je uit je comfortzone kan halen en sneller progressie kan laten maken. Jouw doel, is mijn doel!


MIJN ERVARING

Stage bij het CAF-training

Trainer bij het SportsReform Center

Begeleiden van (top)sporters in de aanloop naar wedstrijden 

Het begeleiden van meer dan 40 personen

Organiseren van verschillende outdoor BOOTCAMPS

Van oktober 2014 tot januari 2016 jaar zelfstandig personal trainer bij 'HealthCity Zuidpool Premium'

Vanaf januari 2016 zelfstandig personal trainer bij 'The Brick Antwerp'

ONLINE COACHING

Bij online coaching wordt er In functie van jouw doelstellingen een trainingsprogramma opgesteld. Het programma wordt dan één- of meermaals onder mijn begeleiding uitgevoerd. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de oefeningen (inclusief video/afbeelding, aantal herhalingen, intensiteit, gewicht, duur, rustpauzes, enzovoort) die op jouw persoonlijke pagina in de Fitbot-app worden weergegeven. Aan de hand van deze pagina houd je me op de hoogte van je vooruitgang. Online voedingsadvies en -opvolging is een extra service die hierbij wordt aangeboden. 


YOR ROY, FIT FOR YOU!

IMG_9183.JPG

Werkwijze YOR ROY


"All progress takes place outside the comfort zone."

Werkwijze YOR ROY


"All progress takes place outside the comfort zone."

Onderbouwde aanpak 

Personal training is een trend die de laatste jaren in de lift zit. Hierdoor wanen zich velen een personal trainer. Kies voor een personal trainer die zijn sessies en begeleiding wetenschappelijk onderbouwt en/of die ervaring heeft binnen zijn vakgebied. Om vooruitgang te boeken is een juiste combinatie tussen training, voeding en rust noodzakelijk. Binnen deze drie segmenten zal ik jou optimaal begeleiden.

YOR ROY geeft zijn trainingen in The Brick Antwerp te Waalsekaai 57a, Antwerpen. Een lidmaatschap bij deze club is noodzakelijk. 

 

    PLan van aanpak 

  • Gratis kennismakingsgesprek 
  • Screening  
  • Training in functie van de doelstellingen 
  • Voedingsadvies en opvolging van voeding aan de hand van (online) dagboek 
  • Tussentijdse evaluaties/screenings van de gemaakte vorderingen en bijsturing in functie van doelstellingen 

 

 

4K7A9121.jpg

Tarief YOR ROY


Tarief YOR ROY


INDIVIDUEEL tarief

Het tarief voor een sessie bedraagt 60 euro exclusief 21% btw. Dit tarief is inclusief (tussentijdse) screening, voedingsadvies en -opvolging via mail. Samen halen we het beste uit jezelf! 

GROEPSTARIEF

Bootcamps en groepstrainingen voor verenigingen, scholen en bedrijven behoren tot de mogelijkheden. Het is de ideale manier om aan teambuilding te doen op een leuke wijze. Prijzen hiervoor zijn onder andere afhankelijk van de groepsgrootte en plaats. Informeer naar deze tarieven via het contactformulier.  

Online coaching

Het tarief voor online coaching hangt af van het soort (bv krachttraining), de duur en de variatie (bv twee schema's voor vier trainingen per week) van het trainingsprogramma. Ook is de prijs afhankelijk van het aantal sessies onder begeleiding. Voor meer info en prijzen over deze manier van coaching kan je het contactformulier raadplegen.