9e6da076-3275-11e3-b2d9-91faca69a07c_web_scale_0.2640845_0.2640845__.jpg

"Roy is een trainer die perfect weet hoe je lichaam, geest en spieren werken. Hij maakt er een sport van om voortdurend met nieuwe, uitdagende oefeningen op de proppen te komen. Niet onbelangrijk voor de motivatie: het resultaat is er. Dat geeft me alleen nog meer zin om te trainen."  Jani Kazaltzis, stylist in het Nieuwsblad Magazine van 23 mei 2015


"Sinds ik Roy heb leren kennen, is niet alleen mijn lichaam maar ook mijn levensstijl veranderd. Hij zorgt ervoor dat ik mijn grenzen elke training verleg. Ik voel me beter in mijn vel en hebben tonnen energie gekregen. Maar haat en liefde liggen dicht bij elkaar tijdens een training!"
Julie Iking, student & partner


"Ik train ondertussen iets meer dan een jaar met Roy, twee keer per week. En het verschil is opmerkelijk: mijn lichaam is sterker dan ooit. Zowel fysiek als mentaal voel ik dat ik enorme progressie heb gemaakt in uithouding en kracht onder zorgzame begeleiding van Roy. Dat is een goede vriend geworden, krijg ik er gratis bij."
Davy Caluwaerts, managing director ZenithOptimedia &
Mercedes-Benz Best Dressed Man 2014


"Op enkele maanden tijd is mijn lichaam sterker en mooier geworden! Na een zware fysieke training voel ik me mentaal enorm goed. Ik kan in het dagdagelijks leven meer aan dan voordien. Roy weet waarmee hij bezig is op het gebied van training en voeding. Hij zorgt zelfs voor maaltijden na de training. Mijn doel is om fit, gezond en vooral stralend strak te staan! THE BEAUTY TRAINS THE BEAST!"
Gunter Landuyt, zaakvoerder Roji Sushi


"Un entrainement fait sur mesure. Ce coach vous entraine de la tète au pied. Une heure de plaisir et de sueur garantie! Des résultats presque immédiat. Âme sensible s'abstenir!"
Karen Fiszlewicz, fashion designer


"Ik was op zoek naar een nieuwe personal trainer die mij kon helpen om wat spiermassa te winnen en iets strakker te worden. Ik train ondertussen al meer dan een jaar met Roy en hij blijft me motiveren door elke training andere oefeningen te geven, waardoor geen enkele training saai is. Bovendien geeft hij me ook nog voedingstips."
Jef Coopmans, zaakvoerder Jeff Antwerp


"Not only you become stronger physically and mentally but you learn a healthy lifestyle on the way. Every drop of sweat is worthy. His training sessions are dedicated! He is with you, for you. The Roy&Roll formula seems to work."
Elena Del Castillo Sanchez, freelance creative designer


"Roy maakt van jouw doel zijn doel, en hij gaat er voor! Hij is niet enkel een trainer die perfect weet wat je lichaam nodig heeft, hij geeft daarnaast ook excellent voedingsadvies. Als je resultaat wil, ga dan voor Roy!"
Jan Hayen,  IT manager bij Rocco Forte Hotels


"Perfect morning routine for me: coffee, laughing, some dirty talk and in the mean while we do our work out!"
Jody Van Geert, stylist


Tim-1_2-copie.jpg

"Voor mijn beroep sta ik vaak recht: ik wil mijn rug niet op het spel zetten door onbezonnen de fitness in te duiken. Plus: je ziet sneller het resultaat, want Roy weet perfect hoe je een lichaam moet sculpteren. Ja, het is duurder dan alleen sporten. Maar ga een avond op café en je doet minstens evenveel op. En dan krijg je nog een bierbuik ook."
Gino Beeckman, hair & make-up artist in het Nieuwsblad Magazine van 23 mei 2015


"Ongelofelijk moe maakt hij me... Duizend keer vloeken, doe ik. Liefst drie bekers water tegelijk achterover slaan en hopen dat er geen vijfde plank aan te pas komt voor de laatste twintig minuten. But I love it! Beste energie die je kan krijgen, zowel mentaal als fysiek. YOR ROY, TOP ROY!"
Kathy Simons, zaakvoerder Tasting Opinions


"Even if you think he kills you, it feels sooooo good and rewarding afterwards!"
Albert Neumark, zaakvoerder Chacalli Fine Wine Society


IMG_2733.JPG

"Na een ski-ongeval kon ik een jaar niet sporten. Na één jaar trainen met Roy ben ik 'back on track'. Door mijn druk professioneel leven is trainen onontbeerlijk voor een 'mens sana in corpore sano'. Roy kent mijn lichaam en weet perfect wat het nodig heeft."
Christophe Wuyts, zaakvoerder CW Services en hoofd Industrieel departement van Hugo Ceusters-SCMS


"Roy haalt je uit je comfort zone. De trainingen zijn altijd uitdagend en leuk. het resultaat is een gezonde geest in een gezond lichaam."
Ruben Dewaele, supermarktondernemer


"Als kitesurfer weet ik hoe belangrijk het is om een correcte techniek te gebruiken. Ik heb nog nooit zo stabiel en krachtig op mijn plank gestaan sinds ik met Roy train."
Maxime Backx, oprichter SVO-Trading


1910113_10152374953798122_3385766616030826148_n.jpg

"Each training Roy takes me closer to a better mind and body. His straightforward approach and coaching keep me motivated continuously, which helps me finding a better and healthier balance in life."
Jan Vanheukelom, zaakvoerder Turbo Belgium / Turbo World Services


"Ik train gemiddeld drie maal per week maar bij een training met Roy ga je altijd net dat stapje verder. Hij doet me in een uur net zo zweten als een goeie vrouw mij kan doen zweten (lacht). Energie moet je ergens van krijgen en Roy zorgt daarvoor!"
Mischa Hengeveld, zaakvoerder Selfedge Showroom