OVER YOR ROY

Als personal trainer/health coach begeleid ik allerhande personen. Elk met uiteenlopende doelen maar steeds vanuit dezelfde visie. Een gezond lichaam en een gezonde geest, daar werk ik aan.

Als Bachelor lichamelijke opvoeding met als specialisatie fitness onderbouw ik mijn trainingen en zorg ik voor een persoonlijke begeleiding in functie van jouw doelstellingen. 

Daarbovenop tracht me steeds bij the scholen aan de hand van clinics, (internationale) opleidingen, wetenschappelijke studies, enzovoort. Stilstaan is achteruit gaan. Jezelf steeds in vraag stellen, zorgt ervoor dat je je klanten nog beter kan begeleiden. 


ONLINE COACHING

Bij online coaching wordt er In functie van jouw doelstellingen een trainingsprogramma opgesteld. Het programma wordt dan één- of meermaals onder mijn begeleiding uitgevoerd. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de oefeningen (inclusief video/afbeelding, aantal herhalingen, intensiteit, gewicht, duur, rustpauzes, enzovoort) die op jouw persoonlijke pagina in de Fitbot-app worden weergegeven. Aan de hand van deze pagina houd je me op de hoogte van je vooruitgang. Online voedingsadvies en -opvolging is een extra service die hierbij wordt aangeboden. 

TRAINING

Een persoon moe maken, kan iedereen. Als trainer is het belangrijk om de juiste oefeningen, rustpauzes, combinaties, reeksen en herhalingen te kiezen. Zo dienen vrouwen ten opzichte van mannen anders te trainen vanuit anatomisch en fysiologisch standpunt. 

Toestellen komen er zelden aan te pas. Vanuit een functionele visie stel ik in functie van jouw doelstellingen telkens een nieuwe gevarieerde training op.

Daarnaast stel ik trainingsschema's op om aan je conditie te werken, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een loopwedstrijd. Met mijn ruime ervaring met zowel amateurs als (top)sporters zorg ik voor een zorgvuldige opbouw en resultaten op lange termijn.

Als trainer ben je een motivator die je net die ene extra herhaling laat doen. Ik haal je uit je comfortzone zodat progressie verzekerd is. Jouw doel, is mijn doel!


MIJN ERVARING

Stage bij het CAF-training

Trainer bij het SportsReform Center

Begeleiden van (top)sporters in de aanloop naar wedstrijden 

Het begeleiden van meer dan 40 personen

Organiseren van verschillende outdoor BOOTCAMPS

Van oktober 2014 tot januari 2016 jaar zelfstandig personal trainer bij 'HealthCity Zuidpool Premium'

Vanaf januari 2016 zelfstandig personal trainer bij 'The Brick Antwerp'

VOEDINGSADVIES

Persoonlijke begeleiding gaat verder dan enkel een aantal uren training per week. Voeding is minstens even belangrijk als training. Ik begeleid je met het geven van voedingsadvies en volg je voedingspatroon op via een online dagboek. Op deze manier worden je doelstellingen op een zo efficiënt mogelijke manier bereikt. 


YOR ROY, FIT FOR YOU!